OmniPOS og omnichannel – salg i alle kanaler

Å kombinere fordelene med fysisk butikk med enkelheten til netthandelen, for å gjøre kundeopplevelsen bedre.

Omnichannel. Et populært ord i salgsbransjen i flere år. Men hva betyr det? Har du ikke hørt om det, er det nettopp det som skal belyses i denne artikkelen samt hva det har med OmniPOS å gjøre. Før i tiden reklamerte man for produkter i papiravisa. Man hadde også reklameskilt, hovedsaklig på egen fasade. Men skilt og avisreklame var forholdsvis dyre affærer og ikke minst tungvint å oppdatere. Med internett åpnet det seg mange og billigere metoder å få fram sitt salgsbudskap på.

Kundevennlig

Maria sitter i sofaen med sin bærbare PC og ser på en YouTube-film hvor det kommer fram en reklame som er interessant, dette leder henne inn på nettbutikken til et firma og hun bestiller en vare som hentes i den lokale fysiske butikken. To måneder senere har butikken et dagstilbud som de sender ut i et nyhetsbrev til sine tidligere kunder. Maria sitter med mobilen på bussen og fatter interesse for ett av produktene men har ikke tid til å dra til den fysiske butikken, hun bestiller derfor varen i nettbutikken og henter varen senere i den fysiske butikken når hun har anledning.

Høres dette kjent ut?

Dette er et godt eksempel på omnichannelsalg. I Norge har både Elkjøp og XXL slike systemer som er tilrettelagt for kundevennlighet.

Må jeg bli som Elkjøp?

For små og mellomstore bedrifter blir faktisk omnichannel markedsføring og salg enklere. Dette fordi systemet blir enklere og mindre. Man håndterer nettordrer og kasseordrer i samme system. Dette sparer man tid og penger på noe som legger grunnlag for større vekst. Samtidig blir det enklere for dine kunder å handle hos deg.

 OmniPOS – ett sentralt system

Med vårt OmniPOS-system har du en intelligent kasse som fungerer som moderskipet i systemet ditt. Moderskipet er også trygt da det tas backup av det med hurtige og jevne mellomrom. Nettbutikken snakker med kassen for å alltid kontrollere at man har varen på lager før den selges. Ordrer og regnskapsbilag fra både nettbutikk og fysisk butikk lagres i kassen og sendes videre til regnskapssystem. Dette fører til kundevennlighet for dine kunder og enkelhet for deg.

kundevennlighet, omnichannel, omnipos, salg i alle kanaler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva er OmniPOS?

OmniPOS leverer fremtidens kasseløsninger til bedrifter. Omni betyr alt på latin og vår visjon er å levere alt en salgsbedrift trenger. POS står for Point of Sale som er det internasjonale navnet for kasseapparat.

© TTCOM AS, org. nr: 997 776 844, Stakkevollvegen 102, 9010 Tromsø, Telefon: 464 51 000