HP ElitePOS

Det finnes mange ulike kasseløsninger (Point of Sale = POS). Når det kommer til stasjonære kasser tør vi påstå at få eller ingen kan måle seg med HP ElitePOS.

Hever kundeopplevelsen i butikken din

Helhetsinntrykk er viktig i detaljhandelen. Med HP ElitePOS får du et stilsikkert og minimalistisk kasseapparat. Kassen er plassbesparende og man drar nytte av rene og funksjonelle flater. Disken din kan brukes enda mer til det den skal brukes til, nemlig handel. God plass gjør at du kan yte enda bedre kundeservice og varene kan bytte eier på en smidig måte. Hvem skulle ikke ønske de hadde bedre plass på disken i julerushet med innpakking og hurtig handel?

En kasse du kan stole på

Med 7. generasjons i5-prosessor fra Intel, 64-bit Windows 10 Pro, SSD-harddisk og solid kvalitet er HP ElitePOS et av markedets kjappeste og mest solide kasseapparat. For dagens bedrifter er sikkerhet av høyeste prioritet. HP ElitePOS har selvrettende BIOS og firmware som beskytter mot virusangrep, for å bidra til å holde dataene, enhetene og kundene dine sikre. Kassen har ansattkortleser inkludert noe som gjør pålogging og bytte av operatør enkelt. Skulle man ønske enda høyere sikkerhet kan HP ElitePOS leveres med fingeravtrykkleser.

Montering

Om du vil og kan borre hull i butikkdisken din kan foten på ElitePOS fjernes og man monterer kassen fast i disken. Dette gir et ekstra eksklusivt uttrykk og den monteres på en sikker måte.

Garanti

HP ElitePOS kommer med hele 5 års garanti.

 

elitepos, garanti, hewlett packard, hp, kassaapparat, kasse, kasseapparat, kundeopplevelse, markedets kjappeste, markedets mest solide, montering, sikker, sikkerhet, solid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva er OmniPOS?

OmniPOS leverer fremtidens kasseløsninger til bedrifter. Omni betyr alt på latin og vår visjon er å levere alt en salgsbedrift trenger. POS står for Point of Sale som er det internasjonale navnet for kasseapparat.

© TTCOM AS, org. nr: 997 776 844, Stakkevollvegen 102, 9010 Tromsø, Telefon: 464 51 000