Yomani XR fra Verifone

Trenger du en god stasjonær terminal? Da trenger du ikke lete lenger. Verifone har svaret med sin Yomani XR.

Et gjennomtenkt betalingsverktøy

Kunden din finner enkelt ut hvor kortet skal plasseres, enten den ønsker å bruke kontaktløs, chip eller magnetstripe da dette er opplyst og forklart logisk på den store fargeskjermen. Til og med kontaktøs mobilbetaling via NFC er støttet. Terminalen er utformet slik at den står stødig, selv uten fastmontering, og den vil heller ikke oppleves som ustabil under bruk da kodetastaturet sitter lavt i konstruksjonen. Kundesikkerheten blir ivaretatt med innebygget innsynsbeskyttelse når kortkoden tastet.

Snakker direkte med ditt kasseapparat

Yomani XR levert av OmniPOS integreres med din POS-kasse. Dette betyr at betalingsbeløpet på kassen sendes over til terminalen når kunden skal betale og kvittering skrives ut på kassen. Noe som igjen gir en hurtig og smidig handel og man slipper å ha kvitteringspapir tilgjengelig til to enheter.

bankterminal, gjennomtenkt, god stasjonær terminal, kontaktløs, kontaktløs betaling, kortterminal, mobilbetaling NFC, NFC, stasjonær terminal, terminal, verifone, yomani xr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva er OmniPOS?

OmniPOS leverer fremtidens kasseløsninger til bedrifter. Omni betyr alt på latin og vår visjon er å levere alt en salgsbedrift trenger. POS står for Point of Sale som er det internasjonale navnet for kasseapparat.

© TTCOM AS, org. nr: 997 776 844, Stakkevollvegen 102, 9010 Tromsø, Telefon: 464 51 000