Løsninger

Kasseløsning til butikk

Trenger butikken din en kasseløsning du virkelig kan stole på?

Da har vi i OmniPOS det du trenger. Våre kasseløsninger er moderne, intuitive, godkjente og smarte. Denne løsningen passer for deg fordi den har integrasjon til de fleste kjente regnskapssystemer. 

Kasseløsning til restaurant

Trenger restauranten din en kasseløsning du virkelig kan stole på?

Da har vi i OmniPOS det du trenger. Våre kasseløsninger er moderne, intuitive, godkjente og smarte. Denne løsningen passer for deg fordi den har integrasjon til alle kjente regnskapssystemer.

Kasseløsning til bar

Vi tør å påstå at en bartenders verste mareritt er at med lang kø i baren slutter kasseapparatet å fungere.

Vi i OmniPOS har kasseløsninger til bar som du kan stole på og som leverer når de skal.

Kasseløsning til frisør

Velg en kasseløsning som du kan stole på slik at du kan fokusere på det du liker. Nemlig det kreative faget det er å klippe hår.

Vi i OmniPOS har solide systemer som gjør det de skal.

Bruker du Visma?

Om Visma er ditt regnskapssystem kan OmniPOS hjelpe deg til å strømlinjeforme dataflyten. Våre kasseløsninger snakker direkte med Visma slik at du sparer tid og kan fokusere på det som er viktigst for deg. Nemlig selve salget.

Bruker du Mamut?

Mamut ble i 2011 kjøpt opp av Visma, men mange bedrifter bruker fortsatt Mamut-løsningene som regnskapssystem. Om din bedrift er en av disse kan OmniPOS hjelpe til med å strømlinjeforme dataflyten mellom systemene. Våre kasseløsninger snakker direkte med Mamut slik at du sparer tid og kan fokusere på det som er viktigst for deg. Nemlig selve salget.

Har du nettbutikk fra før?

Om du allerede har en nettbutikk og skal i gang med å åpne en fysisk butikk kan vi i OmniPOS hjelpe deg med dette. Vi leverer kasseløsninger som kan snakke med din nettbutikk for å forenkle din hverdag i den nye butikken din.

Hva er OmniPOS?

OmniPOS leverer fremtidens kasseløsninger til bedrifter. Omni betyr alt på latin og vår visjon er å levere alt en salgsbedrift trenger. POS står for Point of Sale som er det internasjonale navnet for kasseapparat.

© TTCOM AS, org. nr: 997 776 844, Stakkevollvegen 102, 9010 Tromsø, Telefon: 464 51 000