Nettbutikk

Hvorfor selge via nettet?

Med en nettbutikk får du en salgskanal som er tilgjengelig overalt. Man kan utvide markedspotensialet fra lokalt til nasjonalt, kanskje til og med globalt. En nettbutikk fra Omnipos er synkronisert med PCKasse på ditt kassaapparat, det vil si lagerstyring, regnskapsintegrasjoner, fraktløsninger også videre. Vi hjelper deg med hvilket design nettbutikken skal ha, samt oppsett, eventuelle tilpasninger. Vi leverer også hosting, backup og betalingsløsninger til nettbutikken. 

Nettbutikk i kasseapparatet

Nei, du må ikke stå fysisk i butikken for å administrere nettbutikken. Dette kan du fjernstyre, men kassaaparatet, systemet i din fysiske butikk blir sentralen for all handel i din bedrift, fysisk og på nett. All vareregistrering, bilder, tekst og ordreadministrasjon gjør du enkelt i PCKasse, på hvilken som helst PC. PCKasse har utarbeidet et eget API for netthandel. Dette gir muligheter for å lage en spesialdesignet nettbutikk med utseende tilpasset bedriftens nettprofil og mobiltilpasset webdesign. Da vil nettbestillinger bli enkelt å utføre fra alle typer utstyr. PCKasse har et ordresystem som er velegnet til netthandel sammen med eksisterende butikkdrift. 

PCKasse har komplette løsninger for handel over disk og elektronisk handel. Alle tjenester ligger klare til å tilpasses din virksomhet. Handel og distribusjon av varer og tjenester er mye mer knyttet til markedsføring og effektiv logistikk nå til dags. Derfor har PCKasse utviklet tjenester som lett kan utveksles med digitale markedsføringstjenester og logistikksystemer.

Hva er OmniPOS?

OmniPOS leverer fremtidens kasseløsninger til bedrifter. Omni betyr alt på latin og vår visjon er å levere alt en salgsbedrift trenger. POS står for Point of Sale som er det internasjonale navnet for kasseapparat.

© TTCOM AS, org. nr: 997 776 844, Stakkevollvegen 102, 9010 Tromsø, Telefon: 464 51 000